Момиче ограбва хора наред

Тинейджърка на 17 години за един месец е обрала над 50 души в град Балтимор, САЩ. Евелин Моник е издирвана вече цял месец след като обрала за един ден 8 души, а за целия месец, над 50. Засега общата стойност на откраднатите вещи и пари е над 30 00

2010-10-08 18:51:09
Момиче ограбва хора наред
Тинейджърка на 17 години за един месец е обрала над 50 души в град Балтимор, САЩ.

Евелин Моник е издирвана вече цял месец след като обрала за един ден 8 души, а за целия месец, над 50. Засега общата стойност на откраднатите вещи и пари е над 30 000 долара.

Момичето е добре познато на полицията обаче не успяват да я заловят. 4 пъти са опитвали да я хванат, но тя умее добре спортът Паркур и доста умело бяга от полицията.

Снимките на умелата крадла са из целия град, но Евелин често сменя стила си на обличане, цвета и формата на косата си, затова е трудно да бъде разпозната от хората.

Според американски таблоид тя се е преместила вече в Ню Йорк и действа доста нагло из града. Според вестник, Евелин е обрала 10 души за един ден в "Голямата Ябълка".

Евелин Моник е с испански произход, а нейните родители не са я виждали от 2 години. Един ден тя си взела дрехи и откраднала спестените пари на майка си, след което избягала от вкъщи. От тогава родителите й не са я виждали. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия